Loading...

Programma’s

Hét Complementaire Lifestyle Programma

Voeding is de basis van ons bestaan en vormt tevens de basis voor een goede stofwisseling, Voedingsintolerantie is de natuurlijke immunologische afweer tegen specifieke antigenen, waardoor het lichaam geen voedingsstoffen zal opnemen uit deze voeding.

Feitelijk zorgt deze reactie voor een beperkte opname van essentiele voedingsstoffen, laaggradige ontstekingen of histamine-achtige symptomen en een verandering in de hormoonhuishouding.

Er zijn in de basis 3 factoren die essentieel zijn voor een goede gezondheid; voeding, lucht en huidcontact.

De lucht die we inademen kunnen we niet veranderen, het huidcontact (opname van stoffen via de huid) kunnen we deels zelf beinvloeden.

Voeding (eten+drinken) is de enige factor waar we zelf volledige invloed op hebben.

Daarom bestaat ons concept uit 2 essentiële onderdelen;  Metabolisme (de huidige situatie) en Voedselallergenen (het waarom van de huidige situatie).

Samenstelling van het Lifstyle Programma

Het complementaire Lifsyle Plan is samengesteld uit een of meedere specifieke onderzoeken om bijvoorbeeld voedingsintolerantie, af te vallen, anti-aging, gewichtsbeheersing etc.
Inclusief uitgebreid en gepersonaliseerd rapport met alle uitslagen, uitleg, weetjes en adviezen. Voor meer informatie klik op onderstaande programma’s.