Loading...

De Voedingscirkel

Hét Complementaire Lifestyle Plan

Voeding is de basis van ons bestaan en vormt tevens de basis voor een goede stofwisseling, Voedingsintolerantie is de natuurlijke immunologische afweer tegen specifieke antigenen, waardoor het lichaam geen voedingsstoffen zal opnemen uit deze voeding.

Feitelijk zorgt deze reactie voor een beperkte opname van essentiele voedingsstoffen, laaggradige ontstekingen of histamine-achtige symptomen en een verandering in de hormoonhuishouding.

Daarnaast heeft de genetische aanleg (DNA) voor specifieke gevoeligheden een veel grotere impact op onze lifestyle dan we in eerste instantie zouden denken. Maar alleen met het analyseren van het DNA komen we er ook niet, want DNA zegt niets over de huidige situatie.

Er zijn in de basis 3 factoren die essentieel zijn voor een goede gezondheid; voeding, lucht en huidcontact.

De lucht die we inademen kunnen we niet veranderen, het huidcontact (opname van stoffen via de huid) kunnen we deels zelf beinvloeden.

Voeding (eten+drinken) is de enige factor waar we zelf volledige invloed op hebben.

Daarom bestaat ons concept uit 3 essentiële onderdelen; DNA (het genetisch profiel), Metabolisme (de huidige situatie) en Voedselallergenen (het waarom van de huidige situatie).

Samenstelling van het Lifsyle Plan

Het complementaire Lifsyle Plan is samengesteld uit meedere specifieke onderzoeken om bijvoorbeeld af te vallen, gewichtsbeheersing etc.
Inclusief uitgebreid en gepersonaliseerd rapport met alle uitslagen, uitleg, weetjes en adviezen.