Loading...

Faq

DE EERSTE KEER OP MEDDIALAB.NL ? DE VEELGESTELDE VRAGEN VIND JE OVERZICHTELIJK HIERONDER !

Hier zijn enkele antwoorden op de eenvoudige vragen die je een telefoontje kunnen besparen. Aarzel zeker niet om contact op te nemen met onze klantenservice (+31(0)26-20 22 653) als jouw vraag complexer is of je het antwoord niet kunt vinden in deze faq.

Een aantal van onze rapporten zijn weliswaar voorzien van medische adviezen, echter geldt voor de meeste onderzoeken dat ze juist in een complementair behandelplan passen.

Mocht je een uitgebreid plan willen ontvangen (inclusief een rapportage die je aan de klant kunt meegeven), kijk dan eens op de Voedingscirkel.nl. Deze website is specifiek voor therapeuten die een volledig en uitgebreid ‘behandelplan’ wensen te ontvangen.

Genova Diagnostics is het baanbrekende klinisch en holistisch laboratorium. Wij zijn actief in 32 landen. Onze eigen laboratoria zijn gevestigd in Asheville en Atlanta (US).

Doorgaans worden de afnamekits nog dezelfde dag verzonden via PostNL, en ontvang je de bestelde kit(s) de volgende werkdag. Bestellen kan via de website, e-mail of telefonisch. Bel ons op +31(0)26-20 22 653.

Ieder product heeft een eigen levertijd. Kijk bij het betreffende onderzoek onder het tabje ‘levertijd onderzoek’. “Dit onderzoek wordt afgerond en het onderzoeksrapport is gereed ca. XX werkdagen na ontvangst van de monsters.”

Nee, dat doen we liever niet. Ondanks de duidelijk collectie instructies voor bijvoorbeeld ontlasting of urine worden bijgesloten, vinden wij het belangrijk dat u dit eerst samen doorneemt met uw cliënt.

U hoeft uw zending alleen maar aan te melden voor de pick-up service door naar het telefoonnummer, dat op de bijgesloten verzendslip staat, te bellen.

Met Fedex regel je dan zelf het tijdstip waarop het jou het beste uitkomt. Fedex zorgt dan voor de 24-uurs levering aan ons laboratorium.

Betalen

Welke mogelijkheden er zijn voor bestellen en betalen lees je hieronder.

Wij betalen de verzendkosten voor de afnamekist naar jou en tevens voor de collectiekits die je via Fedex laat ophalen voor de 24-uurs levering.

De prijzen vermeld op onze website en in onze catalogus zijn dus inclusief alle verzendkosten.

Je kunt de onderzoeken direct op de website bestellen.

Je kunt je bestelling ook per e-mail (info@meddialab.nl) of telefonisch doorgeven, bel ons dan op +31(0)26-20 22 653. We sturen je per e-mail een factuur met betaalverzoek, en zodra we je betaling hebben ontvangen sturen de collectiekit(s) naar je toe.

Jazeker, dat kan! Stuur ons dan een e-mail (info@meddialab.nl) met jouw bestelling, of bel ons op +31(0)26-20 22 653.

De kosten per collectiekit bedragen 10 euro excl. BTW en de verzendkosten per zending zijn 7 euro (excl. BTW). Zodra je een onderzoek wilt laten uitvoeren sturen we je een factuur en brengen we de 10 euro van de collectiekit in mindering op het totaalbedrag.

Collectie / monsterafname

Monsterafname dient zo nauwkeuring mogelijk te gebeuren. En de instructies voor monsterafname zijn helder. Maar toch zijn er situaties waarbij je toch vragen hebt.

Geen probleem! De monsters hoeven geen opeenvolgende dagen te zijn; je kunt dagen tussen monsterverzamelingen (alleen stoelgang!) overslaan.

De monsters zullen tijdens het verzendproces langzaam ontdooien. Daarom leveren wij de monsters binnen 24 uur af in ons laboratorium. De monsters blijven tijdens die periode wel gewoon stabiel.

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Daarom registreren wij geen clientgegevens. Jij verstrekt ons een uniek eigen id nummer (of wij maken er 1 voor je). Alleen jij weet bij welke client het id nummer behoort.

Daarnaast ben jij als behandelend genezer natuurlijk verantwoordelijk voor de interpretatie van de resultaten en de combinatie met een behandelplan.

Indien je een nulmeting (baseline) onderzoek wilt uitvoeren en alleen indien het medisch verantwoord is, dan kan dat zeker.